EFOP-1.3.5-16-2016-00460
Minőségbiztosítás
Szolgálatunk alapelvei
Alapszolgáltatások
Idősek otthona
Kérvények
Módszertani tevékenység
Diakonissza Anyaház
Alapítvány
Újságcikkek
Reformáció 500 éves évfordulója
Linkek
További hasznos oldalak
Megtekintés

Látogatók száma
Felvételi információk:

A hatályban lévő 1993. évi III. törvény (a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról) 68.§-a szabályozza az intézményünkbe felvehetők körét.

Ennek megfelelően az Evangélikus Szeretetházba azokat a nyugdíjkorhatárt betöltött személyeket tudjuk felvenni, akik III. fokozatú gondozási szükséglettel rendelkeznek, azonban egészségi állapotuk rendszeres fekvőbeteg-gyógyintézeti kezelést nem igényel.

A jelentkezőnek ki kell töltenie a honlapunkon található formanyomtatványt, s azt az intézménybe személyesen (előre egyeztetett időpontban) vagy postai úton eljuttatni. Ezután az intézmény vezetője az előgondozás során tartózkodási helyén felkeresi az ellátást igénylőt, s tájékoztatja őt az intézménnyel kötendő megállapodás tartalmáról, valamint a havonta fizetendő térítési díjról. A látogatással egybekötve a jelentkező háziorvosának közreműködésével elvégzi a gondozási szükséglet vizsgálatot.  

Amennyiben a jelentkező gondozási szükséglete nem éri a III. fokozatot, a települési önkormányzat házi segítségnyújtását igényelheti.A felvételhez szükséges kérvény letöltéséhez kattintson ide!

Felvétellel kapcsolatos részletes felvilágosítást előzetesen egyeztetett időpontban tudunk adni.

Időpont egyeztetés a 06-96/519-885 telefonszámon kérhető.

 

Frissítve: 2018.07.04. 

vissza az oldal tetejére